Gold Pris

Browsing Archive: April, 2012

Kilimanjaro Gold - Intressant nytt företag

Posted by Redaktionen on Wednesday, April 25, 2012, In : Gold Pris 

Kilimanjaro Gold är enligt uppgifter i Affärsvärlden ett nytt svenskt företag som ska leta guld i Tanzania, närmare bestämt vid Kilimanjaro-bergets fot. Enligt tidningen gör Kilimanjaro Gold nu en mindre nyemission på 3 miljoner kronor. Värdering på företaget eller pris per aktie framgår dock inte. Här på Gold Pris ser vi fram emot att få veta mer, vi antar att företaget kommer att släppa information om nyemissionen.


Continue reading ...
 

Solomon Gold tror på ökat pris på aktien

Posted by Redaktionen on Saturday, April 7, 2012, In : Gold Pris 
VD för Solomon Gold hoppas på ett högre pris på aktien och planerar även att lista sig på börsen i Australien vid sidan av AIM-noteringen. Solomon Gold är ett spännande guldföretag vars aktiepris har sjunkigt mycket. VD lyfter fram att företaget idag verkar prissättas efter enbart en av företagets guldtillgångar och att marknaden verkar prissätta övriga tillgångar till noll. Han ser en prisförändring framför sig.

 
Continue reading ...
 

Guldfonden gör en nyemission och planerar en notering

Posted by Redaktionen on Wednesday, April 4, 2012, In : Gold Pris 
Guldfonden inleder snart en nyemission av aktier och planerar att notera sig på en marknadsplats.


Företaget har utvecklat en affärsprocess, vilken innebär att vi köper t.ex. skrotguld till under dagspriset på London Metall Exchange (LME). Samtidigt säljs motsvarande mängd affinerat ädelmetaller till fullt dagspris (klo 14.00) från vårt metallager. Efter kostnader för affinering, frakt, försäkring, analys och administration m.m. återstår en nettomarginal. GuldFonden arbetar med ...
Continue reading ...
 
 

Gold Pris Nyheter


Senaste nytt om gold pris, artiklar och videoklipp från marknadens aktörer. Håll dig uppdaterad om priset på gold.

Categories