Gold Pris

Browsing Archive: January, 2012

Utveckling av pris på guld och aktier

Posted by Redaktionen on Tuesday, January 24, 2012, In : Gold Pris 

Priset på guld har tagit fart igen och som kan ses i diagrammet så följer guld och aktier varandra åt. Många experter tror att trenden att guld och aktier följer varandra åt kan fortsätta.


Continue reading ...
 

Prognos för pris på guld december 2012

Posted by Redaktionen on Monday, January 23, 2012, In : Gold Pris 

PWC har släppt Gold Price Report för år 2012. De har frågat cheferna på världens ledande guldföretag om vad deras prognos för priset på guld är för december 2012. I kan ses i sammanställningen nedan är deras prognoser bullish. Kanske ännu mer positiva än World Gold Council som vi skrev om tidigare.


Continue reading ...
 

Stureguld - Intervju med VD

Posted by Redaktionen Direkt on Sunday, January 15, 2012, In : Gold Pris 

Vi har tidigare skrivit om Stureguld som lagt ett bud på Guld Invest och deras butik på Stureplan. Nedan är en intervju med företagets VD om företaget och hur deras handel med gold går till. En intervju gjord av NGM, vars Nordic-MTF-lista som Stureguld är noterat på.

 
Continue reading ...
 

Gold har bevarat sitt värde under 2000 år

Posted by Redaktionen on Sunday, January 15, 2012, In : Gold Pris 
Man hör många argument för och emot gold. Detta citat träffar väldigt rätt. När något har visat sig hålla värdet under 2000 år, då är det svårt att argumentera emot.


Continue reading ...
 

Prisutveckling på guld år 2011 - Graf

Posted by Redaktionen on Thursday, January 5, 2012, In : Gold Pris 
Prisutveckling på guld år 2011. Vi skrev tidigare i år om prisutvecklingen på guld fram till om med juli 2011. Då var grafen ständigt stigande. Året slutade dock inte lika bra. Värdet på ädelmetallen började falla och nu undrar marknaden hur 2012 ska bli.


Continue reading ...
 

World Gold Council om priset år 2012

Posted by Redaktionen on Wednesday, January 4, 2012, In : Gold Pris 
World Gold Council om priset på gold år 2012. Marcus Grubb ger en prognos för hur de tror att goldpriset och efterfrågan kommer att utveckla sig under året. Efter en svag utveckling under slutet av 2011 så ser de positivt på framtiden. Se videon där World Gold Council ger sin prognos om priset på gold år 2012. Till skillnad från vad andra analytiker sa om priset år 2011.


Continue reading ...
 
 

Gold Pris Nyheter


Senaste nytt om gold pris, artiklar och videoklipp från marknadens aktörer. Håll dig uppdaterad om priset på gold.

Categories